Koalicioni fitues i zgjedhjeve

Deklaratë për media e zv. kryetarit të Alternativës Ilir Deda, rreth koalicionit fitues të zgjedhjeve

Posted by Alternativa on 15.05.2017

Je i ri apo e re dhe dëshiron të bësh ndryshime në vend?

Je i ri apo e re dhe dëshiron të bësh ndryshime në vend? Alternativa i ka dyert e hapura për ty ^_^ #riniameAlternativen

Posted by Alternativa on 11.05.2017

Interesi shtetëror është parësor

Interesi shtetëror është parësor.

Posted by Alternativa on 20.04.2017

Alternativa në Pejë

Organizim i shkëlqyer i tubimit themelues të Alternativës në Pejë – falemnderit!

Organizim i shkëlqyer i tubimit themelues të Alternativës në Pejë – falemnderit!

Posted by Alternativa on 02.04.2017