Na Kontaktoni

4 + 7 =

Alternativa

Pikëpamjet tuaja janë të rëndësishme, na tregoni se çfarë mendoni dhe ne ju kontaktojmë.

Anëtarësimi

Nëse doni të anëtarësoheni ju lutem plotësoni këtë formular dhe shtypni butonin regjistrimi.

Adresat e Zyrave

Alternativa, Selia Qendrore, Prishtinë:
• Kompleksi Qafa, Rr. UCK, kati 1, nr 67,
• Tel.: 049788876

Alternativa Prizren:
• Mehmet Pasha 14, Prizren, (pranë xhamisë së Bajraklisë)
• Tel.: 049 682 300 – Auron Koqbashliu

Alternativa Pejë:
• Rr. Gazmend Zajmi” nr. 32, kati i dytë
• Tel.: 044142775 – Reshat Nurboja

Alternativa Mitrovicë:
• Rr. “Mbretëresha Teutë”, përballë QKMF-së
• Tel.: 049122449 – Mimoza Abrazhda

Alternativa Gjakovë:
• Rr. Nëne Terezë, nr. 264.2 (Afër Kids Center)
• Tel.: 049476300 – Ali Tafarshiku

Alternativa Vushtrri:
• Rr. Dëshmorët e Kombit, nr. 110/2
• Personi kontaktues: Rizah Bilalli – 044213479

Kosova ka Alternativë!

 

Share This