Alternativa

Lajmet
Komunikata nga Konferenca për Media 06.07.2019

Komunikata nga Konferenca për Media 06.07.2019

Komunikata nga Konferenca për Media Keqpërdorimet po thellohen, buxheti dhe shteti po rrezikohet – vendi duhet të shkojë në zgjedhje sa më parë Alternativa konsideron se raportet e fundit të auditorit të përgjithshëm dhe keqpërdorimet e evidentuara të parasë publike...

Share This