Sot Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari bashkë me përfaqësues tjerë të opozitës në Kuvendin e Kosovës, u takuan me Kongresistin Amerikan z. Ed Case, me të cilin biseduan për situatën aktuale politike në Kosovë, bashkëpunimin rajonal dhe raportet bilaterale Kosovë – SHBA.
Kosova përgjithmonë mbetet mirënjohëse për kontributin dhe ndihmën e dhënë nga SHBA-të për Kosovën.

Share This