Gurakuq Dobruna

Dizajner grafik i profilizuar në reklamimin e produkteve, brendim, dizajn të kampanjave, realizimin e posterëve promocional dhe të gjitha veprimtarive dhe produkteve tjera që lidhen me shtyp dhe reklamim në rrjetet sociale, si rrjedhojë e punës shumëvjeçare në këtë lëmi.

 

I dëshmuar në shumë projekte dhe i shpërblyer me disa çmime.

 

GJUHËT

 

Gjuha shqipe (gjuhë amëtare)

Gjuha angleze

Gjuha serbokroate

 

EDUKIMI

 

FIZIOTERAPI

 

Univerziteti i Sarajevës

 

Shkolla e lartë e mjeksisë – drejtimi fizioterapi viti 1996

 

DIZAJN GRAFIK

 

Autodidakt

 

EKSPERIENCA E PUNËS

 

1994-1999

 

SPITALI I GJAKOVËS – Reparti i fizioterapisë ( fizioterapeut )

 

1999 – 2002

 

TMK – Shtabi i zonës së III-të, sektori i shëndetësisë ( përgjegjës për shëndetësi i zonës së III-të )

2002 – 2009

 

SUART Produksion

 

( dizajner grafik, drejtor artistik )

 

2009 – 2014

 

Freelancer (dizajn grafik )

 

2014 – 2016

 

Qendra Tregtare Nertili

 

  • dizajner grafik dhe përgjegjës artistik në sektorin e marketingut )

 

2016 – 2020

 

Freelancer (dizajn grafik )

Team Information

 #
 Age number:
 Phone: +383 44 122 522
 Email: gurakuqdobruna@gmail.com