Kryetarja e Alternativës znj.Mimoza Kusari Lila filloi takimet e organizuara në kuadër të ngjarjes “Lutjet e Mëngjesit”

Kryetarja e Alternativës znj. Mimoza Kusari Lila, bashkë me zv.Kryeministren e Kosovës, Emilija Redzepi, shefin e grupit parlamentar multietnik, Enis Kervan, filluan takimet e organizuara në kuadër të ngjarjes “Lutjet e Mëngjesit”, aktivitet ky me mbështetje të përfaqësuesve Republikan dhe Demokrat të Kongresit dhe Senatit të SHBA-ve në Washington D.C.

Sot në drekë bashkë me Senatorin John Boozman nga shteti Arkanzas, deputetë të pozitës dhe opozitës të Parlamentit të Ukrainës, si dhe deputetin e pozitës nga Parlamenti Finlandez, Vilhelm Junnila.

Aleancat strategjike dhe vlerat perendimore na bashkojnë!

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës