Antarësohu

Merre vendimin tënd tani dhe behu anëtar i Partisë Alternativa per Kosove. Beson se puna, mirëqënia, e drejta, liria dhe demokracia janë të mira publike që duhet t’i gëzojnë të gjithë qytetetarët e Kosoves. Plotëso formularin me të dhënat personale në dy format :

1. Elektronik duke plotësuar formularin online. 

2. Shkarkoni formularin në formatin PDF dhe pasi ta plotësoni mund ta dërgoni në degën më të afërt. Për çdo paqartësi ju mund të na shkruani në format e komunikimit.

Më poshtë gjeni një kopje që mund ta printoni për ta plotësuar atë me dorë. Merrni në konsideratë që pasi që klikoni në butonin shkarko ju do të largoheni nga faqja e Alternatives për ta lexuar dokumentin në formatin PDF. Pasi të hapet kjo faqe ju mund ta printoni një kopje fizike duke e plotësuar atë me dorë,  nënshkruani dhe  ju mund ta dorëzoni atë në Degën tuaj më të afërt. Për çdo paqartësi ju mund të na shkruani në format e komunikimit.

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës