Kryetari i Degës së Alternativës në Gjakovë, Agon Dobruna, bashkë me antarë të kryesisë, vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

Me rastin e festës së Fiter Bajramit, kryetari i Degës së Alternativës në Gjakovë, Agon Dobruna, bashkë me antarë të kryesisë, vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjakovë, ku u pritën nga kryetari dr. Valon Myrta.

Me urimet më të mira për gjithë besimtarët muslimanë, kryetari Dobruna tha se Fiter Bajrami është dita e reflektimit, solidaritetit, pajtimit dhe paqes në mbarë Botën, andaj lutjet dhe agjerimi qofshin të pranuara te Zoti dhe besimtarët qofshin të shpërblyer me ditë sa më të mira.

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës