Në kuadër të vizitave në Komunat e Republikës së Kosovës , Zëvendës Ministri i Zhvillimit Rajonal, përfaqësues i Alternativës, Ali Tafarshiku, sot ka vizituar Komunën e Rahovecit,

Në kuadër të vizitave në Komunat e Republikës së Kosovës , Zëvendës Ministri i Zhvillimit Rajonal, përfaqësues i Alternativës, Ali Tafarshiku, sot ka vizituar Komunën e Rahovecit, ku u prit nga kryetari i kësaj Komune, z.Smajl Latifi së bashku me drejtor dhe zyrtar Komunal.

Me kryetarin Latifi, Zv. Ministri Tafarshiku, diskutoj rreth investimeve kapitale që janë mbështetur nga Ministria e Zhvillimit Rajonal, por edhe për mundësin e bashkupunimit në realizimin e një projekti tjetër promovues të turizmit natyror.

Kryetarin dhe drejtorët, zv. Ministri Tafarshiku i njoftoj për thirrjen në projektet kapitale për vitin 2024 dhe konfirmoj edhe interesimin e MZHR-së për të qenë partnere në projektet me rëndësi për qytetarët e Komunës së Rahovecit.

#Alternativa për Komunat

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës