Në ceremoninë e çertifikimit të rinjëve dhe të rejave në fushën e intelegjencës artificiale, morri pjesë Zëvendësministri i MFPT z. Agon Dobruna, përfaqësues i Alternativës.

Në ceremoninë e çertifikimit të rinjëve dhe të rejave në fushën e intelegjencës artificiale, morri pjesë Zëvendësministri i MFPT z. Agon Dobruna, përfaqësues i Alternativës.

Prezantimet e tyre ishin mahnitëse, përmes ideve që kishin zhvilluar për një kohë të shkurtër me shumë pasion dhe kreativitet.

Aty u mundësua të shohim sa premtuese është e ardhëmja e këtyre të rinjëve në fushën e intelegjecës artificiale. Ne mund të jemi lider në rajon i kësaj fushe, e cila ka ndryshuar rrjedhat e ekonomisë moderne.

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve është e përkushtuar të mbështet talentet e reja, sidomos ata që kanë pasion për teknologjinë dhe dëshirojnë të shohin ndryshimin, që vet mund ta sjellin.

Ne nuk do të ndalemi me iniciative dhe me këtë rast duam të falenderojm partnerin tonë GIZ Kosova për gjithë mbështetjen dhe mundin, vetëm që të rinjët të avancojnë në intelegjencën artificiale dhe të pregaditen për tregun e punës në këtë fushë. Është një treg global, që siguron mundësi për të gjithë ata që janë të dedikuar në këtë fushë për të ardhmen e tyre.

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës