Fjalimi i kryetares së Alternativës znj. Mimoza Kusari Lila në seancën e Kuvendit të Kosovës

Fjalimi i kryetares së Alternativës znj. Mimoza Kusari Lila, shefe e grupit Parlamentar të Lëvizjes VETËVENDOSJE! Sot në seancën e Kuvendit të Kosovës gjatë shqyrtimit të pikës për rezolutën e Kuvendit e cila dënon sulmin terrorist nga Serbia ndaj sovranitetit dhe integritetit territorial të Republikës tonë.

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës