z.Agon Dobruna, njëherit kryetar i Alternatives në Gjakovë i shoqëruar me bashkëpunëtor vizituan ndërmarrjen EGES SHPK

Sot, në kuadër të vizitave të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, zëvëndësministri i Financave, Punës dhe Transfereve z. Agon Dobruna, njëherit kryetar i Alternatives në Gjakovë i shoqëruar me bashkëpunëtor vizituan ndërmarrjen EGES SHPK ku u priten dhe u njoftuan me sukseset dhe të arriturat e këtij biznesi, në kuadër të të cilit janë të punësuar mbi 30 të punësuar!

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës