Takim me përfaqësuesit e Fondit Global

Sot, zëvendësministri i MFPT z. Agon Dobruna përfaqësues i Alternativës së bashku me zëvendësministren e shëndetësisë, znj. Dafina Gexha, takuan përfaqësuesit nga Fondi Global. Diskutuan për misionin e Fondit Global dhe modalitetet e bashkëpunimit dhe mbështetjes në luftimin e sëmundjeve ngjitëse sikurse AIDS, Tuberkulozit dhe Malarjës në Kosovë.

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës