Me rastin e 25 vjetorit të çlirimit të Gjakovës, Kryetari i degës së Alternativës, Agon Dobruna shoqëruar me anëtar nga kryesia ishin për homazhe tek Lapidari "Shokët e Lirisë" ku nderuan të rënët në altarin e lirisë!

Sot me rastin e 25 vjetorit të çlirimit të Gjakovës, Kryetari i degës së Alternativës, Agon Dobruna shoqëruar me anëtar nga kryesia ishin për homazhe tek Lapidari “Shokët e Lirisë” ku nderuan të rënët në altarin e lirisë!

Gjakova përjetoj shumë dhe dha ç’do gjë për lirinë që gëzojmë sot! Dëmet dhe plagët ishin të mëdha por edhe ngritja ishte e shpejt! Në të gjitha etapat e historisë grate dhe burrat e Gjakovës ishin ballë të proceseve e ngjarjeve të kombit shqiptar!

Urime dita e çlirimit Gjakovë 🇦🇱🇽🇰

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës