Fjalimi i kryetares së Alternativës znj. Mimoza Kusari Lila, sot gjatë seancës së Kuvendit dhe raportimit të Kryeministrit Kurti për dialogun Kosovë - Serbi

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës