Zëvendësministri i MFPT z. Agon Dobruna në panelin e diskutimit me temën: “Barazia Gjinore - në qendër dhe përtej Teknologjisë

Zëvendësministri i MFPT z. Agon Dobruna, përfaqësues nga Alternativa, i ftuar nga Rrjeti i Grave të Kosovës, sot ishte pjesëmarrës në panelin e diskutimit me temën: “Barazia Gjinore – në qendër dhe përtej Teknologjisë Informative” për të diskutuar në lidhje me raportin hulumtues!

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës