Zëvendësministri i MZHR, përfaqësues nga Alternativa z. Ali Tafarshiku, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Malit të Zi

Zëvendësministri i MZHR, përfaqësues nga Alternativa z. Ali Tafarshiku, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Malit të Zi, ku po zhvillon takime me autoritetet lokale të Komunave të brezit kufitar me Kosovën.

Fillimisht, Zëvëndës Ministri Tafarshiku, ka qëndruar në Komunën e Plavës, ku u prit nga kryetari i kësaj Komune, z. Nihad Canoviq me bashkëpuntorët e tij.

Zhvillimi rajonal në aspektin e projekteve të përbashkëta të infrastrukturës, lëvizjes së lirë, turizmit dhe kulturës ishin disa nga temat që diskutuam.

Kryetarin Canoviq, zv. Ministri Ali Tafarshiku e ka njoftuar me objektivat e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, zhvillimin e programeve socio-ekonomike me vendet e rajonit dhe mundësitë ndërkufitare të bashkëpunimit.

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës