Në përvjetorin e 16-të të Pavarësisë, dega e Alternativës në Gjakovë nderoj të rënët për lirinë e Kosovës me mirënjohje të përjetshme.

Sot në përvjetorin e 16-të të Pavarësisë, dega e Alternativës në Gjakovë nderoj të rënët për lirinë e Kosovës me mirënjohje të përjetshme. Kryetari degës, Agon Dobruna në emër të Alternativës uroj përvjetorin e Pavarësisë, duke kujtuar të gjithë heronjët, dëshmorët dhe martirët të cilët ranë në altarin e lirisë, që ne sot të gëzojmë shtetësinë! Njëherit do të jemi në shërbim të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës pa dallim dhe të mbrojmë sovranitetin tonë në çdo cep të vendit! Kosovë, ne të dalim zot!

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës