Kryetarja e Alternatives dhe Shefja e Grupit Parlamentar të LVV-së, Mimoza Kusari Lila, e shoqëruar nga dy Zv. Ministrat, Agon Dobruna dhe Ali Tafarshiku, ka marrë pjesë sot në ceremonin e inagurimit të shtatorës së Heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti - Skenderbeu, në Gjakovë.

Kryetarja e Alternatives dhe Shefja e Grupit Parlamentar të LVV-së, Mimoza Kusari Lila, e shoqëruar nga dy Zëvendes Ministrat, Agon Dobruna dhe Ali Tafarshiku, ka marrë pjesë sot në ceremonin e inagurimit të shtatorës së Heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti – Skenderbeu, në Gjakovë.

Me këtë rast, në cilësinë e ish kryetares së Komunës, e cila me vendimin e vitit 2015, që hapësira e ish kazermes famëkeqe të kthehet në hapësirë publike për parkun e madh të qytetit, znj. Kusari Lila ishte e ftuar që të bëjë zbulimin e shtatorës së Heroit Gjergj Kastrioti – Skenderbeu.

Gjakova si Komunë historike për kontributin në të gjitha etapat e historisë, edhe me përkrahjen e Grupit të Asambleistëve të listës së LVV-së, kishte marrë votat unanime për interesin e veçantë që ka shtatorja e Skenderbeut në Gjakovë.

Shpërndaj në:

Kontakti

Jeni abonuar me sukses Error

© 2023 Alternativa e Kosovës